Kiinteistönvälittäjä Espoo

Tunnetko hyvää kiinteistönvälittäjää Espoosta? Jos et, tai vaikka tuntisitkin, niin kannattaa harkita Koti Vaihtoon -palvelua, jossa asunnon myynnin hoitaa ammattilainen, mutta esittelyt tekee (eli päästää sisään tutustumaan) asunnon omistaja itse.

Kiinteistönvälittäjä Espoo

Jos asunnon esittely on sinulle itselleen mahdollista, tai jopa haluaisit mielelläsi kertoa asunnostasi, kun tunnet sen, kannattaa toden teolla harkita palvelua. Varsinkin, kun välityspalkkio on ainoastaan 1 % asunnon velattomasta kauppahinnasta.

Edullinen kiinteistönvälittäjä

Miten Koti Vaihtoon voi olla niin edullinen? Palvelumallissa välittäjältä säästyy merkittävä osa työajasta, kun ei tarvitse käydä pitämässä näyttöjä. Siinä säästyy Espoon kiinteistönvälittäjän mukaan jopa 50 % työajasta. Pääkaupunkiseudullakin moni välittäjä tekee kuitenkin laajalla alueella töitä ja ajot voivat muodostua ajallisesti pitkiksi, vaikka kilometreissä matka ei olekaan kovinkaan pitkä. Varsinkin jos joutuu ajaa Helsingin keskustan tuntumassa tai sen lävitse.

Kun työaikaa säästyy, välittäjä pystyy käyttämään aikaansa paremmin asiakkaiden palveluun, eli kauppaneuvotteluihin yms.. Tällöin hän pystyy ottamaan myös enemmän kohteita myyntiin ja välityspalkkiokin voi olla merkittävästi huokeampi. Yleensä kiinteistönvälityspalkkiot ovat luokkaa 3-5 % ja halvimmillaankin olen törmännyt n. 2 % pintaan. Eli hinta on vielä silloinkin tuplasti kalliimpi.

Kiinteistönvälittäjä Espoo – suurin hyöty välittäjän käyttämisessä?

Omasta mielestäni yksi suurimpia hyötyjä kiinteistönvälittäjän käyttämisessä on se, että asunnon myyntiin tulee uskottavuutta. Jos näen myynnissä olevan asunnon, jossa asunnon myyjä on yksityishenkilö, tulee heti mieleen, että onko hinta oikea? Onko hinnassa mukana esim. tunnearvoa kotia kohtaan vai onko sitä osattu tarkastella objektiivisesti.

Kun asunnon myy kiinteistönvälittäjä, käydään yleensä ”hintaneuvotelu” asunnon pyyntihinnasta. Näissä yleensä kiinteistönvälittäjät Espoossakin haluavat mahdollisimman alhaisen hinnan. Palkkion osalta heille ei ole loppupeleissä niin suurta merkitystä, myydäänkö asunto 340 000 eurolla, vai 330 000 eurolla. Myyjälle sen sijaan sillä on isokin merkitys. Onhan 10 000 € todella suuri summa. Ei kuitenkaan kannata ryhtyä myyjänä ahneeksi, vaan laittaa asunto myyntiin sellaisella hinnalla, joka herättää kiinnostusta. Jos hinta on liian korkea, ei paikalle saavu välttämättä ollenkaan katsojia.

3D-esittely antaa realistisen kuvan asunnosta

Koti Vaihtoon palveluun kuuluu lisäksi 3D-esittely, jossa asunnosta otetaan valokuvauksen yhteydessä myös 3D-kuvat. 3D-kuvat muodostavat useamman kuvan sarjan, jotka taas luovat kätevän pohjakuvan, josta pystyy valitsemaan tarkastelupisteitä ja liikkumaan asunnossa virtuaalisesti. 3D-virtuaaliesittely lisää katsojan ymmärrystä asunnon osalta ja antaa potentiaalisille ostajaehdokkaille tarkemman kuvan asunnosta. Tämä on omiaan vähentämään ns. turhia käyntejä ja esittelyjä asunnolla, kun paikalle saapuu enemmän vain potentiaalisia ostajaehdokkaita. Se on tietysti hyvä asia silloin, kun itse esittelee kotinsa. Kuluu vähemmän aikaa ns. ”renkaan potkijoihin”.

Sosiaalisen median mainonta kiinteistönvälityksessä

Koti Vaihtoon -palvelussa kiinteistönvälittäjä Espoossakin mainostaa jokaista myynnissä olevaa kohdetta sosiaalisessa mediassa (Facebook + Instagram). Tämä on hyvä kohdennettu lisänäkyvyys, jota perinteisissä kiinteistönvälityspalveluissa ei tehdä.

Kiinteistönvälityksen myyntiportaalit

Monessa välitystoimistossa kohteet laitetaan vaan portaaleihin (Etuovi, Oikotie, Tori) ja aloitetaan agressiivinen odottelu. Eikä välttämättä edes kaikkiin portaaleihin. Mitä useammassa paikassa asunto on esillä, sen nopeammin se todennäköisesti menee siis kaupaksi. Kun myyt asuntosi, myit sitten itse tai välittäjän avulla, muista panostaa näkyvyyteen todella paljon ja valita sellainen kiinteistönvälittäjä, joka näin lupaa tehdä.

Espoo on Suomen toisiksi suurin kaupunki, joten kiinteistönvälittäjiäkin Espoosta löytyy laidasta laitaan

Aktiivinen välittäjä tekee enemmän kauppaa

Myös välittäjän aktiivisuudella voidaan saada ja saadaan kauppoja maaliin. Aktiivinen nopeasti puhelimeen ja sähköposteihin vastaava välittäjä antaa hyvän kuvan kiinteistönvälittäjää valittaessa, mutta on myös todennäköisesti aktiivinen asiakassuhteen alkamisen jälkeenkin. Aktiivinen välittäjä voi saada tarjouksia jopa sellaisilta asiakkailta, jotka eivät alun perin ajatelleet edes tarjota asunnosta. Ei toki kukaan välittäjä voi asuntoa muuttaa sellaiseksi, joka kävisi kaikille, mutta pieniä eroja tässäkin voidaan aktiivisuudella saavuttaa.

Samankaltaiset artikkelit